Lammaskakku

Lammaskakku 

SAATAVANA VAIN KEVÄÄLLÄ PÄÄSIÄISEN TIENOILLA. VARMISTA SAATAVUUS. Vaalea kakkupohja. Täytteenä vaniljakermaa ja vadelmahilloa. Pinnalla koristeena kermaa ja tummat osat ovat marsipaania.

Ainesosat: Sokeri, LAKTOOSITON KERMA, KANANMUNA, MANTELI, vadelma, kasvirasvat ja –öljyt (kookos, palmu, palmuydin, rapsi, auringonkukka, maissi, SOIJAPAPU), VEHNÄJAUHO, vesi, glukoosisiirappi, inventtisokerisiirappi, nostatusaineet (E450, E500), sakeuttamisaineet (E440, E1414,E404),suola, MAITOPROTEIINI, kaakao, RASVATON MAITOJAUHE, emulgointiaineet (SOIJALESITIINI, E476, E472e, E472b), aromit (vanilja ja vanilliini), happamuudensäätöaine (E330), stabilointiaineet (karrageeni, E420, E463), väri (E160a, E153) säilöntäaine (E202), invertaasi.

energia kJ: 1128
energia kcal: 270
rasva g: 13,7
tyydyttyneet g: 9,4
hiilihydraatti g: 33,4
ravintokuitu g: 0,6
proteiini g: 2,5
suola g: 0,2
laktoosi g: 0,02

VÄHÄLAKTOOSINEN

Paino: 980 g


© 2021 Veraisen Leipomo Oy