Mansikka valkosuklaakakku

 mansikka-valkosuklaakakku

SAATAVANA VAIN KESÄLLÄ MANSIKKAKAUDELLA. VARMISTA SAATAVUUS. Suklaakakkupohjan päällä mansikkavaahtoa ja pinnalla valkosuklaakuorrutus sekä tuoreet mansikat.

Ainesosat: Sokeri, kasvirasva ja –öljy (palmuydin, auringonkukka, maissi, SOIJAPAPU, rypsi, rapsi, kookos), mansikka, VEHNÄJAUHO, KANAMUNAJAUHE, siirappi, perunatärkkelys, VEHNÄTÄRKKELYS, glukoosi (maissi/VEHNÄ), vesi, liivate, sakeuttamisaineet (E410, E440, E412, E407, E415), RASVATON MAITOJAUHE, KERMAJAUHE, kaakaojauhe, kaakaomassa, nostatusaine (E450, E500, kaakaovoi, dekstroosi, happamuudensäätöaineet (E330, E333, E332, E334,E509, E331ii, E327), emulgointiaineet (SOIJALESITIINI, E471, E472e, E472b, E476), stabilointiaineet (E420ii, E463), MAITOPROTEIINI, punajuurikonsentraatti, mansikkagranulaatti, suola, säilöntäaine (E202), aromit (mm. vanilliini, vanilja), värit (E120,E160a).

energia kJ: 1473
energia kcal: 353
rasva g: 23,7
tyydyttyneet g: 13,4
hiilihydraatti g: 31,9
ravintokuitu g: 0,8
proteiini g: 2,7
suola g: 0,3
laktoosi g: 0,7

VÄHÄLAKTOOSINEN, voi sisältää jäämiä hasselpähkinästä

Paino: 550 g


© 2021 Veraisen Leipomo Oy