Prinsessakakku

 prinsessakakku

Vaalea kakkupohja. Täytteenä vaniljakermaa ja vadelmahilloa. Kuorrutteena vaaleanpunaista marsipaania, koristeena sokerikukka.

Ainesosat: Sokeri, LAKTOOSITON KERMA, vesi, VEHNÄJAUHO, KANANMUNA, vadelma, kovetetut kasvirasvat (kookos ja palmu), kovetetut kasviöljyt (rapsi, rypsi, auringonkukka, maissi, SOIJAPAPU), MANTELI, tärkkelyssiirappi (vehnä), inverttisiirappi, sakeuttamisaineet (E440, E404, E1414), stabilointiaineet (karrageeni, E420ii, E463), happamuudensäätöaineet (E300, E330), emulgointiaineet (SOIJALESITIINI, E476, E472e, E472b, E475), nostatusaineet (E450i, E500ii), säilöntäaineet (E202, E211), MAITOPROTEIINI, kaakaojauhe, maissitärkkelys, invertaasi, aromit (vanilja ja vanilliini), suola, värit (E160a, E120, E160e, E100, E141, E104, E131).

energia kJ: 1095
energia kcal: 261
rasva g: 7,8
tyydyttyneet g: 3,6
hiilihydraatti g: 43,6
ravintokuitu g: 1,0
proteiini g: 3,2
suola g: 0,2
laktoosi g: 0,0

LAKTOOSITON

Paino: 1300g

Saatavissa 8, 16, 24 ja 50 hengen kakkuna


© 2021 Veraisen Leipomo Oy